en arbetsskygg hemmafixare

Verktyg för rätt virke


skrivet den 08 aug av Fredrik Persson, klockan:17:28

Hallåj hemmafixare!

Jag har idag försökt att sätta upp diverse hyllor och sånt på väggen. Något jag märkte fort var att det behövs verkligen rätt verktyg för ett jobb, inte för att jag vill vara korrekt med verktyg jag använder utan för att jag märkte hur svårt det är att använda fel verktyg. Jag har en murad vägg som jag skulle sätta upp hyllor på i olika storlekar och på olika höjd. Hade inhandlat både plugg och skruv dagen innan efter jobbet. När jag skulle sätta igång hittae jag inte min slagborrr utan fick istället försöka skruva in skruven i väggen först för att sedan skruva ut den igen och trycka in pluggen. INGET JAG REKOMMENDERAR . Det blev varken, bra snygget eller särskilt tidseffektivt, skruven var dessutom helt förstörd. Så nu måste jag ner på stan och köpa en slagborr om jag inte hittar min gamla. Det är så typiskt, jag hitta allt annat, skruvdragare, hammare, vattenpass och hela verktygslådan, men ingen slagborr. Börjar undra om jag har lånat ut den till farsan kanske, får väl ringa honom och kolla.

 Hur som helst har jag upptäckt att det är väldigt viktigt att ha rätt verktyg för rätt jobb, annars blir man bara frustrerad och missnöjd! 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt